КЕРУВАННЯ СИЛОВОЮ УСТАНОВКОЮ ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ, ЩО ПІДЗАРЯДЖАЄТЬСЯ - Бажинов, О. В.; Весела, М. А.; Бажинов, А. В.; Веселая, М. А.; Bazhinov, A.; Vesela, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Науково обґрунтовано базові параметри і характеристики силової установки еле-ктромобіля. Досліджено закон управління вентильним двигуном у складі силової установки за заданого тягово-швидкісного режиму.
УПРАВЛЕНИЕ СИЛОВОЙ УСТАНОВКОЙ ПОДЗАРЯЖАЕМОГО ЭЛЕКТРОМОБИЛЯ
CONTROL OF ELECTRIC POWER PLANT OF ELECTRIC VEHICLE WITH RECHARGEABLE
Keywords: електромобіль; силова установка; вентильний двигун; система управління; электромобиль; силовая установка; вентильный двигатель; система управления; electric vehicle; powerplant; brushless motor; control system; 629.114