ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ МАСОВОГО ВИКИДУ ТВЕРДИХ ЧАСТИНОК У ВІДПРАЦЬОВАНИХ ГАЗАХ ДИЗЕЛЯ - Кондратенко, О. М.; Строков, О. П.; Вамболь, С. О.; Кондратенко, А. Н.; Строков, А. П.; Вамболь, С. А.; Kondratenko, O.; Strokov, O.; Vambol, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Висвітлено проблематику особливостей експериментального порівняльного дослідження робочих характеристик фільтрів твердих частинок для дизельних двигунів взагалі та експериментально-розрахункового визначення масових викидів твердих частинок як одного з найшкідливіших полютантів у відпрацьованих газах автотракторного дизеля зокрема.
ОСОБЕННОСТИ ОПРЕДЕЛЕНИЯ МАССОВОГО ВЫБРОСА ТВЕРДЫХ ЧАСТИЦ В ОТРАБОТАННЫХ ГАЗАХ ДИЗЕЛЯ
FEATURES OF DETERMINING MASS EMISSIONS OF PARTICULATE MATTER IN DIESEL ENGINES EXHAUST GASES
Keywords: дизель; техногенно-екологічна безпека; тверді частинки; відпрацьовані гази; канцерогени; мутагени; фільтр твердих частинок; техногенно-экологическая безопасность; твердые частицы; отработанные газы; канцерогены; мутагены; фильтр твердых частиц; diesel; ecological safety; particulate matter; exhaust gases; carcinogens; mutagens; diesel particulate matter filter; 621.43.068.4