Оцінка технічного стану автодорожнього шляхопроводу на км 9-146 а/д загального користування державного значення Р-41 у Тернопільській області - Попович, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Представлено опис шляхопроводу на км 9-146 а/д Р-41 у Тернопільській області: загальні дані, прогонові будови, опори та опорні частини, мостове полотно та підходи. Наведено результати обстеження шляхопроводу: по прогонових будовах, по опорах та опорних частинах, по мостовому полотну та по підходах. Представлено результати інструментальної зйомки, визначення властивостей бетону елементів шляхопроводу та оцінка технічного стану шляхопроводу.
Keywords: обстеження; інструментальна зйомка; залишковий ресурс; дефекти; шляхопровід