Топографо-геодезичні роботи при влаштуванні транспортної розв`язки на перехрещенні автомобільних доріг Н-12 та Т-19-09 в Сумській області - Калінічев, Артем Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломному проекті бакалавра було розглянуто нормативно-правову базу інженерно-геодезичних вишукувань. Виконані топографо-геодезичні роботи та аналіз методів виконання геодезичних знімань місцевості, також був побудований топографічний план ділянки місцевості. В дипломному проекті був застосований комплекс сучасних методів топографо-геодезичного знімання, методи математичної обробки результатів зйомки.
Keywords: інженерні вишукування; ділянка місцевості; топографо-геодезичне знімання; геодезичні прилади; масштаб знімання; топографічний план