ВПЛИВ ПАРАМЕТРІВ КРАНОВОГО ВІЗКА ІЗ ГНУЧКИМ ПІДВІСОМ ВАНТАЖУ НА ОПТИМАЛЬНИЙ ДИНАМІЧНИЙ РЕЖИМ РУХУ - Ловейкін, В. С.; Шевчук, О. Г.; Ловейкин, В. С.; Loveykin, V.; Shevchuk, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розв’язано варіаційну задачу з визначення оптимального режиму руху кранового візка із гнучким підвісом вантажу за динамічним критерієм. Проаналізовано вплив співвідношень мас вантажу та візка, частоти власних коливань системи на характер оптимального руху візка. Результати розв’язку показано графічними залежностями.
ВЛИЯНИЕ ПАРАМЕТРОВ КРАНОВОЙ ТЕЛЕЖКИ С ГИБКИМ ПОДВЕСОМ ГРУЗА НА ОПТИМАЛЬНЫЙ ДИНАМИЧЕСКИЙ РЕЖИМ ДВИЖЕНИЯ
PARAMETRIC INFLUENCE ON THE OPTIMAL DYNAMIC MODE OF MOTION OF THE CRANE TROLLEY WITH FLEXIBLE SUSPENSION LOAD
Keywords: крановий візок; вантаж; коливання; оптимальний режим; варіаційна задача; крановая тележка; груз; колебания; оптимальный режим; вариационная задача; crane trolley; load; oscillations; optimal mode; variational problem; 621.87