Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Волинській області - Тарасенко, Ілля Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі виконано технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначено потребу у матеріалах. Підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, розраховано склади асфальтобетонних сумішей, які будуть випускатися на асфальтобетонному заводі. Встановлено обсяги складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства (асфальтозмішувальну установку) та розраховано вартість асфальтобетонних сумішей.
Keywords: бітум; відсів; щебінь; мінеральний порошок; асфальтобетонна суміш; склади; технологія; вартість