ОЦІНКА ІНТЕНСИВНОСТІ КОНКУРЕНЦІЇ НА РИНКУ АВТОТРАНСПОРТНИХ ПОСЛУГ - Шинкаренко, В. Г.; Лазарєва, Т. Є.; Shinkarenko, V.; Lazareva, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто існуючі методи оцінки інтенсивності конкуренції в галузі; встановлено їх переваги і недоліки. Виходячи з цього, запропонована авторська методика оцінки інтенсивності конкуренції в галузі, яка на відміну від існуючих дозволяє визначити вплив кожного фактора і сили на узагальнюючий показник конкуренції.
ESTIMATION OF COMPETITION INTENSITY ON THE MARKET OF MOTOR TRANSPORT SERVICES
Keywords: конкуренція; інтенсивність; галузь; методи оцінки; показники; competition; intensity; industry; methods of estimation; indexes; 656.078.8