Інформаційна технологія реінжинірингу мережевого обладнання підприємства - Єрьоменко, Дмитро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз проблеми реінжинірингу мережевого обладнання підприємства, проведено огляд мережевого обладнання підприємства. Розроблено інформаційну технологію реінжинірингу мережевого обладнання підприємства. Розроблено модель вибору роутера за багатьма технічними та вартісними характеристиками та параметрами. Наведено приклад вибору роутера за багатьма технічними та вартісними характеристиками та параметрами.
Keywords: альтернатива критерій методи прийняття рішення метод topsis реінжиніринг роутер