Дослідження часу очікування пасажирів в системі міських перевезень міста Прилуки - Ель Харші, Тауфік (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі наводяться результати дослідження часу пересування пасажирів по маршрутній мережі міста Прилуки у випадку коли для пасажирів відомий розклад руху. Розраховано на основі натурних спостережень середній час очікування пасажирами міського транспорту на зупиночних пунктах міста.
Keywords: випадкова величина; закон розподілу; міський пасажирський транспорт; розклад руху; транспортні засоби; час очікування