Удосконалення розподільчої логістики на підприємстві - Окомельченко Валерія Андріївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою є: розробити практичні рекомендації щодо розподілу продукції на аналізованому підприємстві та оцінити економічну ефективність. Для досягнення зазначеної мети завданнями роботи є: вивчити теоретичні аспекти розподільчої логістики; провести аналіз діяльності об'єкта дослідження; запропонувати шляхи вирішення щодо покращення розподілу продукції на підприємстві, що аналізується, та оцінити економічну ефективність. У роботі було представлено схему розвезення продукції компанії районами Києва, яка засвідчила, що розподіл продукції компанії здійснюватимуть суворо за наміченим маршрутом із метою зниження витрат на пальне і час доставки товару до споживача.
Keywords: логістика; продукція; управління; розподіл; вдосконалення; ефективність