Використання стійких до накопичення пластичних деформацій асфальтобетонів приготовлених на основі бітумів модифікованих термоеластопластами під час виконання робіт з підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Т-13-02 КПП «Танюшівка» Старобільськ – Бахмут в Луганській області - Гапонов, Денис Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено фізико-механічні властивості та колієстійкість асфальтобетонів та запропоновано для проведення капітального ремонту асфальтобетон підвищеної довговічності, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технології та організації виконання робіт з поточного дрібного, поточного середнього та капітального ремонтів автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт.
Keywords: Calprene 501; капітальний ремонт; щебенево-мастиковий асфальтобетон; залізобетонна труба; щебенево-піщана суміш укріплена цементом; бітумна емульсія; дорожній одяг; дрібнозерниста асфальтобетона суміш