ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РІВНОСТІ ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ НА СТАДІЇ ГЕОДЕЗИЧНИХ І БУДІВЕЛЬНИХ РОБІТ - Ільченко, В. В.; Міщенко, Р. А.; Козарь, В. І.; Козарь, Л. М.; Ильченко, В. В.; Мищенко, Р. А.; Козарь, В. И.; Козарь, Л. М.; Ilchenko, V.; Mischenko, R.; Kozar, V.; Kozar, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто технологічні вимоги до геодезичних і будівельних робіт при влаштуванні дорожніх покриттів з високою рівністю поверхні.Визначено вплив зусилля натягу копірної струни на рівність дорожнього покриття.
ОБЕСПЕЧЕНИЕ РОВНОСТИ ДОРОЖНОГО ПОКРЫТИЯ НА СТАДИИ ГЕОДЕЗИЧЕСКИХ И СТРОИТЕЛЬНЫХ РАБОТ
ENSURING OF ROAD PAVEMENT EVENNESS ON THE STAGE OF GEODESIC AND CONSTRUCTION WORK
Keywords: дорожнє покриття; рівність дорожньої поверхні; копірна струна; дорожное покрытие; ровность дорожной поверхности; копирная струна; road pavement; road surface evenness; copying string; 624.7/.8