Аналіз технічного стану мосту через р. Лопань на пробивці узвозу Клочківського в м. Харків - Бездрабко, В'ячеслав Борисович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведено визначення техніко-експлуатаційного стану споруди з урахуванням виявлених дефектів і пошкоджень з подальшим розрахунком несучої здатності основних конструктивних елементів мосту, а також визначення необхідного складу робіт з ремонту споруди, з метою підвищення експлуатаційних характеристик і продовження строку експлуатації мосту
Keywords: Залізобетонний міст; обстеження; конструктивний елемент; техніко-експлуатаційний стан; внутрішні зусилля