Розробка інформаційної системи автоматизації планування кошторису - Халимон, Валерія Костянтинівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт роботи – інформаційна система автоматизації планування кошторису для управління установами фінансових звітів та кошторисом. Предмет роботи – розробка програмної інформаційної системи, яка забезпечує ефективне планування та управління кошторисом державних установ. Мета роботи – створення інформаційної системи для ефективного планувати та управління кошторисом державних установ. Під час проведення аналізу інформаційних систем спрямованих на управління було виявлено різноманітні підходи та функціональні можливості, що використовуються для оптимізації процесів управління. На основі цього аналізу була сформульована концепція програмного забезпечення «EKosht». Під час розробки концепції враховувалися як недоліки так і переваги існуючих систем, що дозволило побудувати програмне забезпечення яке відповідає потребам користувачів та вирішує ключові завдання управління кошторисом державних установ. Розроблено програмне забезпечення для розрахунку кошторису та ведення звітності в бюджетних установах.
Keywords: інформаційні системи; розрахунок; кошторис; фінансові звіти; аналіз; планування; бюджет