АНАЛІЗ НАВАНТАЖЕНОСТІ ГІДРОПРИВОДУ МАЛОГАБАРИТНОГО НАВАНТАЖУВАЧА ЗА ДОПОМОГОЮ SIMULINK-МОДЕЛЕЙ - Єфименко, О. В.; Ярижко, О. В.; Ефименко, А. В.; Ярыжко, А. В.; Yefimenko, A.; Yaryzhko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядається завдання визначення навантаженості робочого устаткування й гідроприводу малогабаритного навантажувача за допомогою комп’ютерного моделювання. Побудовано моделі різного компонування піднімальних механізмів, проаналізовано переваги й недоліки кожної з них. Запропоновано конструктивно змінити гідропривід машини й конструкцію стріли та зрівняльного пристрою.
АНАЛИЗ НАГРУЖЕННОСТИ ГИДРОПРИВОДА МАЛОГАБАРИТНОГО ПОГРУЗЧИКА С ПОМОЩЬЮ SIMULINK-МОДЕЛЕЙ
ANALYSIS OF HYDRAULIC DRIVE LOADING IN SKID-STEER LOADERS THROUGH SIMULINK-MODELS
Keywords: малогабаритний навантажувач; комп’ютерне моделювання будівельно-дорожніх машин; аналіз; стріла; продуктивність насоса; малогабаритный погрузчик; компьютерное моделирование строительно-дорожных машин; анализ; стрела; производительность насоса; skid-steer loader; computer simulation of road construction machines; analysis; boom; pump productivity; 681.5.015:658.786