Дослідження точності вимірювання кольоровості наземного орієнтиру автономними мобільними роботами - Зенцов, Максим Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі синтезована система оптимальної фільтрації параметрів кольоровості місцевості разом з наземними орієнтирами, що на ній знаходяться і оцінені похибки вимірювань цих параметрів для різних умов спостереження.
Keywords: автономний мобільний робот; кольоровість; наземний орієнтир