Обліково-аналітичне забезпечення управління виробничими запасами на автотранспортному підприємстві - Білоусова, Діана Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
За результатами дослідження сформульовані теоретичні та практичні положення, які доведено автором до конкретних пропозицій щодо вдосконалення обліку, аналізу та аудиту операцій з виробничими запасами підприємства.
Keywords: Облік та аналіз; виробничі запаси; управління; ефективність