Підвищення ефективності системи постачань і збуту UAB «TENTERIS» - Павлов, Олексій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
На основі аналізу літературних джерел розроблені заході які спрямовані на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами на підприємстві. Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення з по системі «кратних періодів». Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; кратні періоди; система управління запасами; розмір замовлення