Формування раціонального варіанту транспортно –експедиторського обслуговування замовлень з доставки вантажів ТОВ «ВЕЛЕС-ТА» - Кохан, Максим Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Запропоновано методику визначення раціональної технології доставки спеціалізованих транспортних засобів із США в Україну, яка дозволяє, розрахувавши витрати, вибирати комбінацію визначених параметрів. Результати визначення ефекту показали, що найменші значення отримали для «Схема 3» при всьому діапазоні зміни значень інтенсивності замовлень спеціалізованих транспортних засобів. А найбільше значення ефекту 1427,75 гривні отримали при порівнянні «Схеми 2» та «Схема 3». Керівництво компанії ТОВ «Stoles Logistic» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2024 році. Результати дослідження можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки вантажів у контейнерах у міжнародному сполученні.
Keywords: технологія; раціональний; математична модель; схема; економічний ефект