Спосiб визначення в'язкостi цементного тiста - Толмачов, Сергiй Миколайович; Бєлiченко, Олена Анатолiївна (My University, 2011)
Спосіб визначення в'язкості цементного тіста за допомогою металевої пластини, на якій розташований конус для випробування цементного тіста та стандартного вібромайданчика, в якому вимірюють діаметр розпливу конуса, причому в'язкість цементного тіста розраховується по формулі: , де - маса цементного тіста (кг), - прискорення вільного падіння (9,8 м/с2), - діаметр розпливу цементного тіста (м), - частота коливань (1/с), - амплітуда коливань (м).
Keywords: будiвництво