УКРАЇНСЬКИЙ ТА СВІТОВИЙ ДОСВІД РОЗВИТКУ АВТОМОБІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ - Кривоконь, О. Г.; Бондаренко, А. І.; Кривоконь, А. Г.; Бондаренко, А. И.; Kryvokon, A. G.; Bondarenko, A. I. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Визначено та описано нормативні акти, які стимулювали створення в Україні автозбиральних виробництв; проаналізовано ринкові та інвестиційні стимули, що реалізовувалися країнами в різні періоди для розвитку автомобілебудівної галузі.
УКРАИНСКИЙ И МИРОВОЙ ОПЫТ РАЗВИТИЯ АВТОМОБИЛЬНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
UKRAINIAN AND WORLD EXPERIENCE OF MOTOR INDUSTRY DEVELOPMENT
Keywords: автомобілебудування; легковий автомобіль; розвиток автомобілебудування; автомобилестроение; легковой автомобиль; развитие автомобилестроения; motor industry; passenger car; development of automobile motor industry; 629.331