ВИЗНАЧЕННЯ КОМПЕТЕНЦІЙ ПРАЦІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА - Криворучко, О. М.; Водолажська, Т. О.; Kryvoruchko, O.; Vodolazhska, T. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Запропоновано методичний підхід до визначення компетенцій працівників АТП з використанням методів дослідження витрат робочого часу, який відрізняється від існуючих способом виділення із загального переліку (системи компетенцій) базових компетенцій працівників кожної категорії та встановлення потрібних значень з врахуванням вагомості. Представлено алгоритм визначення компетенцій правників за допомогою методу парних по-рівнянь. Розроблено критерії для оцінювання наявних компетенцій водіїв АТП.
DETERMINATION OF THE COMPETENCES OF ENTERPRISE EMPLOYEES
Keywords: методичний підхід; компетенції працівників; базові компетенції працівників; the methodical approach; competence of employees; base competences of employees; 658.310