Дослідження впливу смуг пропускання усіх компонентів інформаційно-вимірювальної системи тиску на її метрологічну надійність - Неумивайченко, Адана Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі бакалавра було досягнуто комплексного розуміння впливу частотних обмежень на точність надійність роботи інформаційно-вимірювальної системи тиску. Цей підхід дозволив сформулювати практичні рекомендації щодо узгодження смуг пропускання при проектуванні високоточних вимірювальних систем. Результати роботи можуть бути використані при проектуванні сучасних високоточних інформаційно-вимірювальних систем тиску для промислових та наукових задач, а також при сертифікації та верифікації метрологічних характеристик таких систем.
Keywords: датчик тиску; задача оптимізації; інформаційно-вимірювальна система тиску; метрологічна надійність; смуга пропускання