Інформаційна технологія вибору програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки - Бурда, Володимир Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті дипломної роботи було: - проведено аналіз програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки; - проведено аналіз методів експертних оцінок та обрання оптимального програмного засобу, який дозволяє моделювати бездротові сенсорні мережі; - розроблено інформаційну технологію вибору програмних засобів побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки; - реалізовано приклад програмного засобу для побудови сенсорних мереж для дорожньо-будівельної техніки. Вирішені задачі дозволять підвищити ефективність у робочих процесах дорожнього будівництва, та цифровізації взаємодії між різними видами техніки.
Keywords: оцифрована система сенсорів; методи експертних оцінок; сенсорні мережі для дорожньо-будівельної техніки; архітектура бездротової сенсорної мережі