Результати перевiрочного розрахунку конструкцiй пiшохiдного мосту через Вiйськовий узвiз в м. Одесi - Карп’юк, Ф. Р.; Арсірій, А. М.; Карпюк, Ф. Р.; Арсирий, А. Н.; Karpuk, F. R.; Arsirii, A. M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Подано результати перевірочного розрахунку елементів споруди пішохідного мосту. За результатами польових досліджень технічний стан мосту класифікується як обмежено працездатний. Умови експлуатації мосту вкрай незадовільні. З метою поліпшення умов експлуатації та продовження безпечної експлуатації мосту рекомендовано проведення першочергових заходів з капітального ремонту споруди мосту.
Результаты проверочных расчетов конструкций пешеходного моста через военный спуск в г. Одесса
Results of the checking calculation of the struc-tures of pedestrian bridge over the military descent in Odessa
Keywords: пішохідний міст; берегові опори; похилі опори; розрахункова схема; комп’ютерна модель; деформований стан; напруження; форми коливань; пешеходный мост; береговые опоры; наклонные опоры; расчетная схема; компьютерная модель; деформированное состояние; напряжение; формы колебаний; Pedestrian bridge; shore anchors; inclined supports; design scheme; computer model; strain state; stresses; oscillation modes; 624.131.69.059.7; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.133