Інформаційна технологія синтезу системи управління процесом дозування рідини - Петренко, Юрій Антонович; Гурко, Володимир Олександрович; Petrenko, Yuri; Hurko, Volodymyr (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі здійснено аналіз та подано класифікацію технології дозування рідини; проведено аналіз наявних систем управління процесом дозування рідини; розроблено структурну модель інформаційної технології синтезу системи дозування рідини; обґрунтовано критерії та розроблено модель вибору елементів системи управління процесом дозування рідини; розроблено структурну схему комп’ютерної технології системи дозування рідини.
Information technology of synthesis of liquid dosing process control system
Keywords: система управління; SCADA-система; процес дозування рідини; критерії аналізу; метод аналізу ієрархій; control system; liquid dosing process; assessment criteria; hierarchy analysis method; SCADA; 624.132.6; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.102.0.7