Підвищення інвестиційної привабливості підприємства - Власов, Богдан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета випускної кваліфікаційної роботи - розробити заходи щодо покращення інвестиційної діяльності компанії ТОВ «Сідд Транс». Щоб досягти поставленої мети, було вирішені такі завдання: - сутність поняття «інвестиційна привабливість» та основні засоби інвестування; - проаналізований фінансовий стан та його результати інвестиційної привабливості підприємства; - проаналізовані показники інвестиційної привабливості ТОВ «Сідд Транс»; - зроблено рейтингову оцінку інвестиційної привабливості підприємства; - розроблені заходи з підвищення інвестиційної привабливості ТОВ «Сідд Транс». Предмет дослідження - теоретичні і методичні підходи щодо підвищення інвестиційної привабливості підприємства. Об’єкт - інвестиційна привабливість підприємства.
Keywords: інвестиційна привабливість; інвестиційні ризики; фінансово-господарські результати; ефективність заходів