Проектування та розробка програмного забезпечення для дослідження криптографічних алгоритмів - Сєркін, Роман Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – процес розробки програмного забезпечення. Предмет дослідження – навчаюче програмне забезпечення, криптографічні алгоритми. Метою роботи є розробка навчаючого програмного забезпечення для дослідження криптографічних алгоритмів. Проведено аналіз актуального стану проблеми захисту інформації. Показано, яким шляхом дана проблема може бути вирішена. Застосовано технології об’єктно-орієнтованого програмування для розробки програмного забезпечення. Програмне забезпечення реалізовано у подійно-орієнтованій архітектурі. Проведено функціональне тестування програмного забезпечення. Для розробки обрано середовище Microsoft Visual Studio 2017 та мова програмування C#, що забезпечує перенесення рішення на інші апаратні та програмні платформи.
Keywords: ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ; КРИПТОГРАФІЧНИЙ АЛГОРИТМ; ШИФР; МОДЕЛЬ РОЗРОБКИ ПЗ; ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; ТЕСТУВАННЯ