Дослідження складних систем керування рухом апарату на повітряній подушці засобами MATLAB+Simulink - Іванов, Олександр Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Було розглянуто питання, пов'язані зі складними системами, їх характеристиками та функціонуванням. Досліджено кілька варіантів режимів роботи: система управління кутовим рухом апарату на повітряній подушці.
Keywords: управління; апарат на повітряній подушці; крін; курс; рівняння руху; закон регулювання; перехідний процес; стійкість; зворотний зв'язок