ДО ПОПЕРЕДНЬОГО ОЦІНЮВАННЯ СТІЙКОСТІ РУХУ ГІБРИДНОГО АВТОБУСА ОСОБЛИВО ВЕЛИКОГО КЛАСУ З АКТИВНИМ ПРИЧЕПОМ - Сахно, В. П.; Поляков, В. М.; Мурований, І. С.; Селезньов, В. Е.; Мурованый, И. С.; Селезнёв, В. Э.; Sakhno, V.; Poliakov, V.; Murovani, I.; Seleznyov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Встановлено залежність складової бічного прискорення від бази шарнірно-з’єднаного автобуса, яка може слугувати одним з основних критеріїв стійкості автопоїзда.
К ПРЕДВАРИТЕЛЬНОЙ ОЦЕНКЕ УСТОЙЧИВОСТИ ДВИЖЕНИЯ ГИБРИДНОГО АВТОБУСА ОСОБО БОЛЬШОГО КЛАССА С АКТИВНЫМ ПРИЦЕПОМ
TO PRELIMINARY ESTIMATION OF FIRMNESS OF MOTION OF THE HYBRID BUS OF EXTRA LARGE CLASS WITH ACTIVE TRAILER
Keywords: автобус; автопоїзд; стійкість руху; активний причіп; автопоезд; устойчивость движения; активный прицеп; bus; train; stability of motion; active trailer; 629.113