Удосконалення функціонування підрозділів автомобільного сервісу. - Котовенко Сергій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – виконати аналіз мероприємств і надати рекомендації по удосконаленню роботи підрозділів автомобільного сервісу. Об’єкт дослідження – процес удосконалення функціювання технічної служби автосервісу. Предмет дослідження – організація роботи технічної служби по технічному обслуговуванню і ремонту автомобілів.. Методи дослідження – теоретично-аналітичні. В дипломній роботі, опираючись на світовий досвід, проаналізовані умови, яких потрібно дотримуватись для створення конкурентноспроможного підприємства, види ризиків і методика їх оцінки, представлене обґрунтовування доцільності спеціалізації СТО за умовою повного забезпечення завантаження станції і ефективного використання високопродуктивного спеціалізованого обладнання, проаналізовані методи технологічного розрахунку СТО. Запропоновано підхід до моделювання процесу адаптації сервісної системи автотранспортного виробництва при впровадженні інноваційної технології. Запропоновано варіант організаційної форми технологічних процесів.
Keywords: ПІДПРИЄМСТВО АВТОСЕРВІСУ; СТО; СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ; ДІАГНОСТУВАННЯ; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ РОЗРАХУНОК; БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ.