Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Утилізація та рекуперація відходів» для студентів очної, заочної та дистанційної форми навчання за спеціальністю 101 Екологія ОПП «Екологія та охорона навколишнього середовища» - Барун, М. В.; Коверсун, С. О. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Методичні вказівки розроблені для студентів спеціальності 101 «Екологія» за освітньо-професійною програмою «Екологія та охорона навколишнього середовища». Документ містить рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Утилізація та рекуперація відходів» для студентів очної, заочної та дистанційної форми навчання. Вказівки спрямовані на формування у студентів практичних навичок аналізу, планування та реалізації екологічних заходів, пов’язаних з управлінням відходами. Матеріали охоплюють методологічні підходи, вимоги до структури та змісту курсової роботи, а також критерії оцінювання результатів.
Keywords: курсові роботи; утилізація відходів; рекуперація відходів; екологія; охорона навколишнього середовища; методичні вказівки; екологічна безпека; управління відходами; переробка; стійкий розвиток