Дослідження часу очікування пасажирів при користуванні громадським транспортом. Частина 2. Оцінка часу очікування пасажирів у місті Тернівка - Джавадов, Джейхун (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі проведений аналіз існуючих підходів до оцінки складових часу пересування пасажирів громадським транспортом та, зокрема, часу очікування на посадку у транспортні засоби. Розроблено методику проведення обстеження, спрямованого на збір інформації про час очікування пасажирів громадського транспорту. Проведено первинну обробку результатів обстеження часу очікування, проведеного у м. Тернівка. та визначено закон розподілу, найбільш придатний для опису часу очікування пасажирів у маршрутній мережі маленького міста. Наведені рекомендації щодо зменшення часу очікування на посадку у транспортний засіб.
Keywords: автобусний маршрут; громадський транспорт; зупинка; час очікування; якість транспортного обслуговування