Підвищення ефективності процесу перевезення пасажирів на міському маршруті №6а в місті Львів - Чуб, Руслан Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Впровадження нового розкладу призвело до зменшення очікування автобусів пасажирами на 9 хвилин, що сприяє більшій задоволеності пасажирів. На основі зробленої роботи можна зробити висновок, що скорочення часу між автобусами на маршруті 6А виявилося ефективним. Після розробки нового розкладу роботи автобусів інтервал між автобусами зменшиться до 6 хвилин і сумарно люди будуть економити приблизно 120519 хвилин кожного дня.
Keywords: автобус; маршрут; пасажирообіг; перевезення; розклад; транспорт