Проект капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на ділянці км 6+490 – км 8+398 з оцінкою умов руху та розробкою заходів з їх покращення - Трояненко, Михайло Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – заходи з підвищення безпеки руху на ділянці автомобільної дороги Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на ділянці км 6+490 – км 8+398. Мета роботи – розробка проектних рішень для забезпечення безпеки і комфортності руху на ділянці автомобільної дороги Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на ділянці км 6+490 – км 8+398. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є виконання ремонтних робіт на ділянці автомобільної дороги Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на ділянці км 6+490 – км 8+398. В результаті розробки дипломної роботи виконано: визначення характеристики ділянки автомобільної дороги Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на ділянці км 6+490 – км 8+398 та району її розташування; автоматизовану камеральну обробку результатів інженерно-геодезичних вишукувань; побудову цифрової моделі ситуації та рельєфу на ділянці автомобільної дороги Н-32 Покровськ – Бахмут – Михайлівка на ділянці км 6+490 – км 8+398; визначення впливу дорожніх умов на умови руху; проектування поздовжнього і поперечного профілю ділянки автомобільної дороги Н-32 з км 6+490 до км 8+398; розробку заходів з підвищення безпеки руху на проектованій ділянці автомобільної дороги; конструювання та розрахунок міцності нежорсткого дорожнього одягу для підсилення та нового будування; розрахунок скорочення частини поточних витрат після виконання капітального ремонту.
Keywords: аварійність; автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; організація руху; поздовжній профіль; система автоматизованого проектування