Проект СТО легкових автомобілів з розробкою паливної дільниці - Кузьмін, Давид Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В результаті виконаної роботи визначив найбільш ефективні методи діагностування паливної системи. Порівняв між собою три стенди для діагностування і очищення форсунок, визначив їх переваги та недоліки і запропонував найбільш доречний для мого СТО.
Keywords: діагностика; інжектор; паливна система; стенд; впроскування; форсунка; промивка