Мобiльна система реєстрацiї дорожньої ситуацiї - Туренко, Олександр Iгорович; Алексiєв, Олег Павлович (My University, 2010)
Мобільна система реєстрації дорожньої ситуації, що складається з датчика прискорень, супутникової навігаційної системи та приладу візуалізації, що пов'язані з приладом для зберігання інформації, яка відрізняється тим, що вводиться та пов'язується з приладом для зберігання інформації додатковий прилад візуалізації ситуації позаду автомобіля, причому запис інформації з відповідних приладів візуалізації ситуації здійснюється циклічно.
Keywords: дорожнiй рух, безпека