Вплив людського фактору на рівень аварійності вулично-дорожньої мережі - Косенко, Анастасія Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єктом роботи є транспортний процес.Предметом роботи є психофізіологічні якості водія, що впливають на безпеку дорожнього руху. Метою даної роботи є визначення взаємозв’язку людського фактору та рівня аварійності вулично-дорожньої мережі. В ході виконання атестаційної роботи було виконано аналіз стану організації дорожнього руху, обрано необхідні заходи для підвищення безпеки та проведено дослідження ефективності розроблених заходів.
Keywords: безпека дорожнього руху; вулично-дорожня мережа; ефективність дорожнього руху; організація дорожнього руху