Складання плану ділянки автомобільної дороги державного значення М-14 Одеса – Мелітополь – Новоазовськ (КМ 129+025 - КМ 134+500) в Миколаївській області. - Богдашин, Дмитро Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – складання плану ділянки автомобільної дороги на основі якого буде розроблено проект реконструкції Метод вишукувань – топографічна зйомка ділянки виконана комбінованим способом – тахеометрії з застосуванням електронного тахеометра – нівеліра У дипломній роботі було виконано: характеристику об'єкта проведення геодезичних вишукувань, розглянута топографо-геодезична вивченість району робіт, складено план ділянки розташування автомобільної дороги, надані текстові та графічні додатки.
Keywords: огляд сучасних приладів; характеристика району; автомобільна дорога; інженерні комунікації; опорно геодезична мережа