Дослідження достовірності методів розпізнавання показань декадних лічильників електроенергії - Чаплинський, Олександр Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проведені дослідження методів нейронних мереж для дослідження достовірності розпізнавання показань лічильників електроенергії і розроблена методологія та алгоритм розпізнавання показань лічильників електроенергії за даними світлофіксації.
Keywords: алгоритм обробки; лічильник електроенергії; нейронна мережа; показання; розпізнавання; цифрова декада