Розробка системи індексування текстових файлів - Білик, Андрій Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета – розробка системи індексування текстових файлів. Об’єкт дослідження – система індексування текстових файлів. Предмет дослідження – програмне забезпечення для індексування та пошуку текстових файлів. Основна частина розробки виконана в середовищі Visual Studio за допомогою мови програмування C#. Це середовище та мова дозволяють створити систему, яка працюватиме швидко та матиме довготривалу підтримку. Додаток для перегляду файлів розроблений у двох варіантах: веб-версія та десктопна версія WinForms. У результаті роботи було реалізовано програмну індексацію текстових файлів, яка отримала назву "IndexTF".
Keywords: індексація текстових файлів; visual studio; visual studio code; windows forms (guna); azure search; html; js; web-api (asp.net core); postman; resharper; restapi c#