Проектування ремонтних робіт на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Н-26 – Стара Гнилиця – Лиман – Нижній Бишкин у Харківській області - Сищенко, Євген Радіонович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Мета роботи – розробка проєктних рішень ремонтних робіт автомобільної дороги, що буде відповідати всім нормативним документам. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проєктування. Галуззю використання є проєктні рішення, які можна використовувати для проектів ремонту автомобільних доріг. В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз характеристик району проектування; детальний аналіз функціональних можливостей системи автоматизованого проєктування CREDO, проєктування поздовжнього і поперечного профілів, проєктування підсилення дорожнього одягу, проєктування організації дорожнього руху
Keywords: автомобільна дорога; ремонтні заходи; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; поперечний профіль; система автоматизованого проєктування