Розробка інформаційної системи оренди автомобілів при інтеграції з месенджером телеграм - Панченко, Костянтин Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – інформаційна система оренди автомобілів, інтегрована з Telegram Messenger. Предмет дослідження – особливості і методи розробки інформаційної системи оренди автомобілів, інтегрованої з Telegram Messenger. Мета роботи – розробка та дослідження інформаційної системи, яка надає можливість оренди автомобілів через Telegram Messenger. Основний акцент роботи робиться на зручності та ефективності користування системою. Метод дослідження – аналіз та розробка програмного забезпечення для інформаційної системи, проведення тестування зручності та швидкодії системи, вивчення попиту користувачів. Основні завдання та характеристики бажаних результатів (наукові та практичні): 1. Інтеграція з Telegram Messenger: Проаналізувати та розглянути можливості інтеграції інформаційної системи з месенджером Telegram з метою полегшення процесу оренди автомобілів для користувачів. 2. Функціонал інформаційної системи: Розглянути та визначити основні функції системи оренди автомобілів, які повинні бути доступні через Telegram Messenger. 3. Безпека та конфіденційність: Розглянути питання забезпечення безпеки та конфіденційності інформації користувачів в процесі використання системи. 4. Аналіз використання системи: Розглянути та проаналізувати можливості використання інформаційної системи оренди автомобілів через Telegram Messenger для різних категорій користувачів. Прогнозні припущення: з урахуванням зростання популярності месенджерів та зручності використання, система оренди автомобілів з інтеграцією з Telegram Messenger може стати важливим інструментом в сфері автомобільної оренди.
Keywords: оренда авто; інформаційна система; інтеграція з telegram messenger; інновації в прокаті