Підвищення ефективності праці менеджерів - Брусков, Руслан Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі розглянути підходи до поняття «Ефективність»; визначені характеристики роботи менеджерів підприємства; проаналізована ефективність роботи менеджерів АТП та функції, які ними використовуються; побудована функціональна модель управління перевезеннями вантажів; розподілені функції між менеджерами АТП за допомогою ФВА та розроблені рекомендації щодо покращення роботи менеджерів підприємства
Keywords: ефективність праці менеджерів; лояльність; результативність; розподіл функцій