МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО РОЗРАХУНКУ КОРПОРАТИВНОЇ ВАРТОСТІ АВІАПІДПРИЄМСТВ - Матвєєв, В. В.; Матвєєв, О. В.; Матвеев, В. В.; Матвеев, А. В.; Matveev, V.; Matveev, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2016)
У даній статті досліджуються особливості управління вартістю авіатранспортних підприємств. Установлюються та вдосконалюються методичні підходи до розрахунку корпоративної вартості авіатранспортного підприємства з метою забезпечення економічної надійності підприємства в інтеграційних умовах глобалізаційного ринку авіапослуг. Розглядаються джерела, що використовуються для оцінки бізнесу методами дохідного підходу. Порівнюються реальна та корпоративна вартості авіатранспортних підприємств та їх вплив на економічну ефективність. Отримані результати даної статті дозволяють здійснювати подальші дослідження щодо питання підходів розрахунку корпоративної вартості авіапідприємств.
МЕТОДИЧЕСКИЕ ПОДХОДЫ К РАСЧЕТУ КОРПОРАТИВНОЙ СТОИМОСТИ АВИАПРЕДПРИЯТИЯ
METHODICAL APPROACHES TO CALCULATING THE AIRLINE CORPORATE COST
Keywords: авіатранспортне підприємство; вартість підприємства; корпоративна вартість авіапідприємства; управління вартістю авіатранспортних підприємств; розрахунок корпоративної вартості; авиатранспортное предприятие; стоимость предприятия; корпоративная стоимость авиапредприятия; управление стоимостью авиатранспортных предприятий; расчет корпоративной стоимости; airline; enterprise cost; airline corporate cost; airline cost management; corporate cost calculation; 338.534:629.73(045)