Розробка спеціалізованого СТО з обслуговування та ремонту КПП легкових автомобілів - Ширінський, Тимур Арсланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проекті розроблена станція технічного обслуговування з проектуванням агрегатної дільниці. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховано число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз та вибрано обладнання для діагностики, ремонту та обслуговування коробки передач легкових автомобілів.
Keywords: технологічний розрахунок; пости; агрегатна дільниця; устаткування; ремонт; площа; станція технічного обслуговування; характеристика