Розробка веб-сайту інтернет-магазину запасних частин автомобілів - Вакуленко, Дмитро Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об`єктом дослідження є інтернет-магазин для продажу запасних частин автомобілей. Предметом дослідження є засоби та методи програмної реалізації Web- сайтів інтернет-магазинів, з метою врахування ймовірно очікуваної аудиторії. Мета дослідження: здійснити аналіз електронної комерції, а саме проаналізувати діяльність інтернет-магазину, їх відмінності від звичайних магазинів, розглянути аналоги на ринку та розробити Інтернет-магазин «House of details» для продажу автозапчастин. У дипломній роботі представлено наявний огляд аналогів інтернет-магазинів, визначено переваги та недоліки. Також зосереджено увагу на розробці структури та функціоналу сайту. Проведено проектування бази даних. Визначено засоби розробки та реалізовано інтернет-магазин. Здійснено економічне обґрунтування розробки. Основні завдання та дослідні характеристики – провести аналіз існуючих інтернет магазинів. Розробка-схема інтернет магазину та програмного забезпечення для функціонування сайту розробленого з допомогою бібліотеки ReactJs. Дослідження з охорони праці робітника що використовує ПК.
Keywords: інтернет-магазин; framework reactjs; framework fuelphp; mysql