Облік і аудит витрат на виробництво та аналіз собівартості продукції на підприємстві - Гачаєва, Нармін Азерівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Метою дипломної роботи є дослідження економічної сутності поняття «витрати виробництва» та «калькулювання робіт,послуг», проведення аналізу фінансово-господарської діяльності філії «Сахновський райавтодор», з'ясування організації та методики бухгалтерського обліку витрат філії, проведення аудиторської перевірки витрат виробництва, розроблення удосконалення обліку з розрахунків витрат та калькуляції робіт та послуг. Предметом дослідження даної роботи є організація обліку і аудиту витрат виробництва філії «Сахновський райавтодор».
Keywords: облік; аудит; аналіз; витрати виробництва; калькуляція; філія; робочі документи