Дослідження та реалізація технології розподіленого доступу для вебсайту - Фастовець, Валентина Іванівна; Матвієнко, Антон Олегович; Шуляков, Владислав Миколайович; Fastovets, Valentyna Ivanivna; Matviienko, Anton Olegovych; Shuliakov, Vladislav Mikolayovytch (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статті наведено аналіз існуючих методів розподіленого доступу до вебсайту, опрацьовано матеріал з питань принципів та технологій створення сайтів із розподіленим доступом. Проаналізовано створення таких модулів як: реєстрація, авторизація, відновлення пароля, розподілений доступ до курсів. Розглянуто інструментальні засоби, які використовувалися для написання сайту, а саме редактор коду, база даних та мови програмування.
Study and implementation of distributed access technology for a web site
Keywords: Javascript; html; css; php; cубд mysql; середовище phpMyAdmin; розподілений доступ; mysql database; phpMyAdmin environment; distributed access; 004.7; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.98.0.13