GRID –технології в транспортній інфраструктурі міста - Сердюков, Олег Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета – впровадження GRID-технологій для поліпшення в транспортну систему Об`єкт дослідження – транспортна інфраструктура міста Предмет дослідження – інформаційний простір транспортної системи міста.
Keywords: інфраструктура; місто; технології; розподілені обчислення; учасники руху; дорога